• تاریخ انتشار : جمعه 21 شهریور 1404 - 20:59
  • کد خبر : 5322
  • چاپ خبر

واریز مرحله چهارم عوارض آلایندگی صنایع عظیم پارس جنوبی با مبلغ قریب به ۵۳ میلیارد تومان به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های لامرد و مهر

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر سیدموسی موسوی، در ادامه روند پرشتاب خدمت‌رسانی و پیگیری‌های خستگی‌ناپذیر نماینده مردم لامرد و مهر ادوار نهم، یازدهم و دوازدهم مجلس شورای اسلامی، مرحله چهارم عوارض آلایندگی صنایع عظیم پارس جنوبی با مبلغ قریب به ۵۳ میلیارد تومان به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان‌های لامرد و مهر واریز شد تا

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر سیدموسی موسوی، در ادامه روند پرشتاب خدمت‌رسانی و پیگیری‌های خستگی‌ناپذیر نماینده مردم لامرد و مهر ادوار نهم، یازدهم و دوازدهم مجلس شورای اسلامی، مرحله چهارم عوارض آلایندگی صنایع عظیم پارس جنوبی با مبلغ قریب به ۵۳ میلیارد تومان به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان‌های لامرد و مهر واریز شد تا گامی دیگر در مسیر توسعه و آبادانی منطقه برداشته شود.این اتفاق مبارک که در ایام پرفروغ ولادت پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی (ص) و هفته وحدت رقم خورد، نتیجه جلسات متعدد و رایزنی‌های مستمر دکتر موسوی با مقامات ارشد کشور است که پس از یک‌دهه پیگیری مستمر، توانست از سال گذشته سد محکم مخالفت‌ها را بشکند و اکنون *با احتساب مرحله چهارم واریزی، مجموع عوارض آلایندگی تخصیص‌یافته به شهرستان‌های لامرد و مهر طی یک‌سال به رقم کم‌نظیر ۶۵۷ میلیارد تومان رسیده است*؛ اعتباری که نویدبخش ادامه تحولات زیرساختی، توسعه طرح‌های عمرانی و جهش در شاخص‌های رفاه و آبادانی منطقه خواهد بود.شایان ذکر است در مراحل نخست واریزی، از آنجا که شاهد تجمیع عوارض پرداخت‌نشده مربوط به سال‌های گذشته بودیم، با پیگیری‌های قاطع و بی‌وقفه دکتر موسوی، مطالبات انباشته‌شده قبلی وصول شده و به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های منطقه واریز گشت. اما طبیعی است که در این مرحله و مراحل بعدی، بدلیل پرداخت عوارض مربوط به دوره‌های کوتاه‌تر، ارقام واریزی متناسب با همان بازه زمانی خواهد بود. یادآور می‌شود *خادم مردم در خانه ملت با روحیه جهادی و پیگیری مستمر خود در تلاش است تا ضمن تثبیت پرداخت عوارض آلایندگی پارس‌جنوبی (که اصل اساسی همین موضوع حائزاهمیت است)، واریزی‌ها به‌گونه‌ای باشد که در دوره‌های کوتاه‌مدت و منظم پرداخت شود*؛ اقدامی که هم مانع تضییع حقوق مردم خواهد شد و هم به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها این امکان را می‌دهد که با برنامه‌ریزی دقیق‌تر، پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای خود را با سرعت بیشتری اجرا کنند.

تلاش‌های بی‌وقفه دکتر موسوی در تحقق این مطالبه‌ی دیرینه مردم، خدمتی ماندگار و برگ زرین دیگری در کارنامه سیدِ صادق به‌شمار می‌رود.

خبرنگار: رضا عبداله زاده

لینک کوتاه

برچسب ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.