• تاریخ انتشار : سه شنبه 20 خرداد 1404 - 5:58
  • کد خبر : 4634
  • چاپ خبر

دستگیری ۱۳ قاچاقچی و خرده فروش مواد مخدر در لامرد

فرمانده انتظامی شهرستان لامرد از دستگیری ۱۳ نفر قاچاقچی و خرده فروش مواد مخدر در اجرای طرح آرامش خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری افق فارس- سرهنگ محسن لشکری در تشریح این خبر بیان کرد: طرح آرامش در شهر با حضور یگان‌های انتظامی اجرا و همچنین از پارک‌ها و تفرجگاه‌ها سرکشی به عمل آمد.

وی افزود: در اجرای این طرح ۱۳ نفر قاچاقچی و خرده فروش دستگیر و ۱۹ کیلوگرم حشیش،  ۲۰۰ گرم مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه و هروئین و تعدادی آلات و ادوات استعمال کشف و در این خصوص  ۳ دستگاه خودرو نیز توقیف و روانه پارکینگ شد. 

فرمانده انتظامی لامرد با اشاره به اینکه امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است؛ خاطر نشان کرد: پلیس با قدرت در مقابل هرگونه بی نظمی و هنجارشکنی خواهد ایستاد و انتظار می رود مردم عزیز در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک و فعالیت مجرمانه مراتب را بلافاصله از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

خبرنگار: حمیده منصوری

لینک کوتاه

برچسب ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.