• تاریخ انتشار : دوشنبه 23 تیر 1404 - 2:26
  • کد خبر : 4891
  • چاپ خبر

ثبت گله پلنگ ایرانی در منطقه شکار ممنوع کوه هوا لامرد

سه قلاده پلنگ ایرانی توسط دوربین‌های تله‌ای محیط‌زیست در یکی از آبشخورهای، منطقه شکار ممنوع کوه هوا -لامرد به تصویر کشیده شدند.به گزارش پایگاه خبری افق فارس، محمدحسن دلاوری، سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لامرد، طی پایش اخیر محیط‌بانان، تصاویر بسیار کم‌نظیری از سه قلاده پلنگ ایرانی در آبشخوری واقع در منطقه شکار ممنوع

سه قلاده پلنگ ایرانی توسط دوربین‌های تله‌ای محیط‌زیست در یکی از آبشخورهای، منطقه شکار ممنوع کوه هوا -لامرد به تصویر کشیده شدند.
به گزارش پایگاه خبری افق فارس، محمدحسن دلاوری، سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لامرد، طی پایش اخیر محیط‌بانان، تصاویر بسیار کم‌نظیری از سه قلاده پلنگ ایرانی در آبشخوری واقع در منطقه شکار ممنوع کوه هوا، توسط دوربین‌های تله‌ای ثبت شد.
دلاوری ضمن تشکر از جوامع محلی و همیاران محیط زیست با بیان اینکه ثبت این تصاویر نتیجه تلاش مستمر و حضور شبانه‌روزی محیط‌بانان در منطقه و همکاری و همراهی مردم فهیم منطقه است، گفت: «ثبت حضور همزمان سه قلاده پلنگ ایرانی در این نقطه، بیانگر شرایط زیستی مناسب، امنیت نسبی و تنوع زیستی قابل توجه در کوه هوا است.»
وی افزود: «پلنگ ایرانی یکی از گونه‌های ارزشمند و در معرض خطر انقراض است که مشاهده آن در زیستگاه طبیعی‌اش، اهمیت بالایی در زمینه حفاظت از تنوع زیستی و مدیریت زیستگاه‌ها دارد.»
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لامرد در پایان از شهروندان و جوامع محلی خواست با افزایش حساسیت و مشارکت در حفاظت از طبیعت، نقش مؤثری در استمرار حیات این گونه‌های ارزشمند ایفا کنند و در صورت مشاهده موارد مشکوک یا تهدیدهای زیست‌محیطی، موضوع را از طریق سامانه ۱۵۴۰ اطلاع دهند.

خبرنگار: طیبه عبداله زاده

لینک کوتاه

برچسب ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.